Nybogård - Trelleborg Cronhom Gårdar
Bildsida  
Häst/Avstyckad gård
1,5 ha
Del av Fjärdingslöv 15:3
Beskrivning
Nybogård är en vacker skånegård belägen i Fjärdingslöv ca 4 km NO Trelleborg där mangårdsbyggnad och ekonomibyggnader tillsammans bildar en trevlig gårdsbild. Byggnationen är i behov av renovering. Nybogård ligger vackert i trevlig bymiljö i Fjärdingslöv med ett härligt omgivande åkerlandskap. Befintlig tomt om ca 1,5 hektar med möjlighet att köpa till mer mark.

Mangårdsbyggnad
Mangårdsbyggnaden är uppförd i vitputsad sten/tegel under tegeltak i 1 ½ plan med en total byggnadsyta om ca 285 kvm. Byggnaden har renoveringsbehov. Bostaden innehåller groventré, kök med matplats, sovrum, klädkammare, wc/dusch, tv-rum, finentré, rum med utgång till trädgård, sällskapsdel och sal. Vidare innehåller mangårdsbyggnaden pannrum, förrådsrum, oinredd vind och mindre källare.

Ekonomibyggnaderna
Nybogårds ekonomibyggnader består av garage, gammalt stall med spannmålsmagasin och f.d. svinstall, loge i dåligt skick samt en maskinhall. Vidare finns en mindre ekonomibyggnad i mycket dåligt skick, vilken kommer att rivas och bortforslas före tillträdesdagen. Säljaren svarar för detta.

Mark
Den befintliga tomten omfattar ca 1,5 ha fördelat på tomtmark, gårdsplan och åkermark. Möjlighet finns att köpa till ytterligare åkermark i anslutning till byggnationen.

Nybogård

Trelleborg

Ref.nr:1005100028
Ansvarig mäklare
Karl-Johan Hansson
Tel: 070 524 00 18
karljohan.hansson@cronholmgardar.se
Johan Runéus
Tel: 070 545 00 16
johan.runeus@cronholmgardar.se